Våra banor

Mondo supercourt

Padelbanor från Padelgalis med kvalitet för Världsmästerskap

Mer än 10 års erfarenhet av Padel-tillverkning.

Vår kunskap och engagemang alla dessa år gör oss till en ledande tillverkare och montör av padelbanor. Det ger oss garantin för att vi är ett världsledande företag i padelvärlden.

Vi tillverkar och monterar Padelbanor på många Platser i Spaninen, t.ex, Valencia, Gran Canarias, Castilla la Mancha, Murcia, Cataluña, Castilla Leon, Andalusien, Madrid, Aragón, Extremadura, Bilbao, Asturien, Cantabria, Islas Baleares (FIP World Cup 2014).

Förutom i Spanien finns vi även nationellt. Italien, Portugal, Frankrike, Österrike, Grekland, Storbritannien, Nederland, Belgien, Mexiko, Dominikanska republiken, Förenade Arabemiraten, USA, Australien, Sverige osv …

Våra padelbanor har varit med i större evenemang som Tennis ATP 1000 Master Series i Rom (Italien), Tennis ATP 1000 Sony Open i Miami (USA), World Padel Tour på Menorca (Spanien) och nu finns våra banor på alla World Padel Tour tävlingar runt om i världen. Tillverkningen är i Valencia och våra kontor finns runt om i Världen. Vi är idag nr 1 på marknaden och tillverkar över 1100st padelbanor per år.

Supercourtmattan passar för regelbundet spel över hela banan. Den har en struktur som ger ett förbättrat grepp vilket i sin tur ökar säkerheten och prestandan. Supercourtmattan kräver endast stabiliseringssand.

404
Sidan kunde inte hittas.